Voor wie is KVW Leuken?

Kindervakantiewerk Leuken is in eerste instantie voor kinderen die woonachtig zijn in de wijk Leuken en Vrouwenhof. Tot onze doelgroep behoren de kinderen van de basisschool van groep 1 (minimum leeftijd vier jaar) t/m groep 8. Ook mogen de vriendjes, kennissen of neefjes en nichtjes van u die niet op Leuken wonen meedoen, ze zullen zich dan wel even moeten opgeven.

De inschrijving voor de kinderen van groep 1 en groep 2 is altijd onder voorbehoud. Dit heeft te maken met het feit dat deze week geheel door vrijwilligers wordt gedragen. De Stichting zet zich in voor een veilige en verantwoordelijke week, waar de leidingsbezetting natuurlijk een grote rol in speelt. Als we dus te weinig leiding hebben zijn we genoodzaakt om de groepen 1 en 2 niet mee te laten doen. Hier wordt u dan uiteraard tijdig van op de hoogte gebracht.