Leiding 2018

Groep 1A

Anne (L) & Yentel (R)

Hallo allemaal, wat een geluk dat wij samen met jullie het avontuur aan mogen gaan in het Wilde Westen!

Wij zijn Anne en Yentel en wij zijn jullie leiding dit jaar. We zullen ons even kort voorstellen, zodat jullie weten wie wij zijn.

Ik ben Anne (links), ik ben 18 jaar. Dit is mijn 4de jaar als leiding bij KVW Leuken. Ik volg de opleiding voor Ruimtelijk Vormgever aan SintLucas in Boxtel. Ik werk bij de Albert Heijn en restaurant de Apostel in Weert.
In mijn vrije tijd dans ik graag en ik voetbal samen met Yentel in het damesteam van DESM.

En ik ben Yentel, ik ben 19 jaar. Dit is mijn 5de jaar als leiding van KVW Leuken bij de jongste groepen. Komend jaar ga ik afstuderen aan de PABO in Helmond. Ook ik werk bij de Albert Heijn in Weert. In mijn vrije tijd zwem ik, geef ik zwemles en voetbal ik in het damesteam van DESM zoals Anne al zei.

Wij hebben er super veel zin in en wij hopen dat we samen met jullie alle boeven van het Wilde Westen kunnen vangen! YIHAAA!

Groep 1B 

Amy (L) & Femke (R):

Beste cowboys en indianen!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Amy Donkers, 20 jaar oud en ik doe dit jaar voor de 4e keer mee als leiding bij KVW Leuken. Als jullie me kennen, dan zal dat van KVW zelf zijn want verder ben ik niet echt bekend op Leuken. Ik werk bij de Sligro en volg de opleiding directiesecretaresse op het Gilde in Weert. Ik hebsuper veel zin om er met groepje 1B een leuke week van te maken, hopelijk jullie ook! Tot maandag 16 Juli!

Hoihoi cowboys en indiaantjes!

Ik ben Femke Meijs, 17 jaar en ik doe dit jaar voor de 2e keer mee als leiding bij KVW Leuken. Ik ga komend jaar beginnen aan de HBO- studie Social Work bij Avans in Den Bosch. Verder werk ik bij Cafetaria de Beemd op Leuken, waar jullie me wellicht al eens hebben gezien, ook ga ik komende zomer werken in het SJG Weert. Ik heb onwijs veel zin om er een superleuke week van te maken met jullie! Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben!

Tot snel!

Groep 1C

Daniëlle (L) & Esther (R) 

Hooi hooi!

Ten eerste heb ik super veel zin om dit jaar weer leiding te mogen zijn bij groepje 1 KVW leuken.
Mijn naam is Danielle Nouwen, 23 jaar oud en geboren en getogen in Weert. Zelf heb ik ook op basisschool Leuken gezeten en sinds groep 3 heb ik zelf deelgenomen aan KVW Leuken. Sindsdien is KVW niet meer weg te denken uit mijn zomer. Als deelnemer, als hulpleiding en inmiddels al jaren als leiding. Dit wordt mijn wordt alweer mijn 9de aaneengesloten jaar als leiding en dit doe ik met veel plezier met mijn beste vriendinnetje Esther en alle andere toppers. Verder ben ik afgestudeerd docent lichamelijke opvoeding, ben ik dagelijks bezig met volleybal, hou ik van reizen en vind ik het leuk om in de horeca te werken.

Ik heb er veel zin in om er een geweldige week van te maken en tot snel!!

Liefs, Danielle :D

Hallo allemaal,

Ik ben Esther Timmermans. Ik ben 23 jaar oud en ik woon in Nijmegen. Wat doe ik helemaal in Nijmegen? Ik studeer daar 'gezondheid en maatschappij' en daarnaast werk ik als voedingsassistent in het ziekenhuis. In mijn vrije tijd spreek ik af met vrienden en vriendinnen en sport ik graag. Ik hou van fitness en hardlopen.
Dit jaar ben ik de leiding van groep 1. Ik ben al 9 jaar leiding bij kindervakantiewerk leuken en al 8 jaar samen met Danielle. Ik kijk het hele jaar uit naar deze geweldige week en ik heb er enorm veel zin in! Ik hoop jullie ook!

Tot snel allemaal! 

Groep 2A

Sanne, Marieke & Lotte (v.l.n.r.)

Heeee lieve kindjes!

Dit jaar zullen wij samen met jullie er een super gezellige week van gaan maken met veel lol, plezier, nieuwe avonturen en nog veel meer! We zullen ons hieronder even kort voorstellen!

Ik ben Sanne Moonen (links) en ik ben 20 jaar. In mijn vrije tijd ben ik graag met vriendinnen en speel ik voetbal. Dit is het 4e jaar dat ik met veel plezier mee doe aan KVW! Verder ga ik volgend jaar mijn examenjaar in de verpleging en ben ik werkzaam bij Jan Linders.

Heee! Mijn naam is Marieke Steijvers (midden) en ik ben 20 jaar oud! Ik studeer international business in Breda! In mijn vrije tijd hockey ik en doe ik leuke dingen met vriendinnetjes! Dit is al mijn 3e jaar KVW en ook dit jaar het ik er super veel zin in!

Ik ben Lotte Lambers (rechts) en ben 19 jaar oud. Heb net mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang binnen en ben dus druk aan het werk in de kinderopvang op dit moment! In mijn vrije tijd sport ik graag en ga ik gezellige dingen met vriendinnen doen. dit wordt voor mij het eerste jaar KVW dus we gaan er meteen een super week van maken, ik heb er enorm veel zin in!

We kijken er erg na uit om met jullie deze week zo geslaagd mogelijk te maken en vooral heel veel plezier te hebben. Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als ons!

Groetjes Sanne, Marieke en Lotte

Groep 2B

Noa (L) & Indy (R)

Hey leuke kleine cowboys en indianen,

Wij noa en indy en zijn jullie leiding voor de spetterende week van kvw!

Ik ben indy sijben en ben 17 jaar oud. Ik woon met mijn papa, mama en lieve hondje wizzie op leuken! Ik heb mijn eerste jaar afgerond op het gilde als pedagogisch medewerker en ben aan het studeren om later als juf voor de klas te staan. In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om een potje te volleyballen of gewoon lekker te sporten. Ook is een van mijn favotiete bezigheden winkelen, en vind ik het erg leuk om gezellig bij te kletsen met mijn vriendinnen op een terassje met natuurlijk een lekker hapje en drankje erbij! Als bijbaan werk ik bij de jumbo op leuken achter de kassa samen mer noa, misschien dat jullie ons daar wel eens hebben gezien!!

Natuurlijk kun je alle vragen bewaren tot kvw en gaan we er samen een cowboys spectaculaire week van maken!! Ik kan niet in ieder geval niet wachten :)

ik ben noa smeets, ook 17 jaar en natuurlijk kan ik niet wachten om er weer een hele gezellige leuke week van te maken! in mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennisbaan of op het terras, maar ook ik ben altijd in voor een feestje en dat gaan we er met kvw zeker van maken! Samen met mijn cowgirl indy ben ik aan het studeren voor lerares en werken we samen bij de jumbo op leuken!

Nu jullie een beetje weten wie we zijn kunnen we dan eindelijk af gaan tellen naar de gigafantastische week! we zien jullie dan!!

Liefs X

Groep 2C

Foto volgt

Joeri, Lars & Darcy

Hallooooo Kinders van groep 2C!

Mijn naam is Joeri Teeuwen en ik ga dit jaar met jullie op pad! Voordat we er SAMEN een mega vette week van gaan weken wil ik me graag even voorstellen aan jullie!

Ik ben Joeri Teeuwen, 22 jaar oud en woon op Leuken! Dit jaar doe ik voor het derde jaar mee als Leiding van KVW Leuken, naast leiding zit ik ook nog in de commissie voor het uitwerken van het Thema Cowboy & Indianen dit jaar!
Waar jullie mij van kennen? Misschien van DESM, misschien van de Beemd (waar ik gewerkt heb) of misschien van Start People... dat is namelijk waar dat ik nu een vaste baan heb. Start People is een uitzendbureau, die mensen aan een baan helpt!
In het weekend als ik mijn uurtjes werk erop heb zitten ben ik regelmatig te vinden in het opstapgebeuren van Weert of omstreken. Ik probeer er meestal een feestje van te maken met vrienden en familie, onder het genot van een biertje (soms 2!). Ook ga ik al 5 jaar met Shannon!

Genoeg over mij gepraat, ik kan niet wachten tot het 16 Juli is en we er met zijn allen een fijne week van gaan maken! Ik heb er zin, tot ziens!!
Goed uitrusten he, tot dan! Vergeet niet van te voren de filmpjes te kijken en het KVW-liedje alvast te oefenen.

Groetjes Joeri !

Lars:

Mijn naam is Lars en ik ga samen met jullie er een mega toffe week van maken! Voordat we dat gaan doen wil ik mij even in het kort voorstellen.

Mijn naam is Lars Seerden, ben 19 jaar oud en woon met mijn vader, moeder en mijn zusje Lieke op de laarderweg. Dit jaar ben ik voor de 3e keer leiding bij kvw leuken. Jullie zouden mij kunnen herkennen van cafetaria de beemd op leuken waar ik samen met Joeri én Darcy heb gewerkt. Nu ben ik een nieuwe uitdaging begonnen in de metaalbranche bij Govers Metaaltechniek in Budel.
Dit heeft te maken met mijn nieuwe opleiding waar ik na de zomervakantie aan ga beginnen, HBO Werktuigbouwkunde.
Verder zijn mijn hobby's op zondag morgen wedstrijden racen op de crossmotor en regelmatig gezellig een pilsje drinken met mijn vrienden.

Zo. Nu weten jullie wie ik ben en wat ik doe! Ik ga er samen met Joeri, Darcy en natuurlijk jullie een top kvw van maken!

tot dan!!

Groetjessss Lars

Darcy:

Mijn naam is Darcy en ik ga samen met jullie er een leuke week van maken! Voordat we dat gaan doen wil ik mij even in het kort voorstellen.

Mijn naam is Darcy Jeurninck, 18 jaar oud en woon op Vrouwenhof. Dit jaar doe ik voor de 1ste keer mee als leiding bij kvw leuken.
Jullie kunnen mij kennen van Cafetaria de Beemd op leuken waar ik al 3 jaar werk, ook kunnen van mij kennen van DESM waar ik zelf voetbal.Ik studeer momenteel in Den Bosch waar ik een opleiding volg voor de politie. Verder zijn mijn hobby’s voetballen en hou ik graag van een drankje doen met mijn vrienden.

Nu jullie een beetje weten wie ik ben en wat ik doe, gaan wij Lars, Joeri en ik er een toffe week van maken met jullie.

Tot dan!!

Groetjesss Darcy

Groep 3A

V.l.n.r. Raf, Daniek, Max

Max:

Hoi allemaal! Ik ben Max Kroeze, 17 jaar oud en kom uit het o zo leuke Leuken. Ik werk bij de jumbo die onlangs verhuisd is en misschien hebben jullie mij daar al eens zien rondrennen. Ik voetbal bij DESM waar ik dit jaar naar de A ga. Dit wordt mijn 2e jaar als leiding en ik heb er weer heel veel zin in en hoop jullie natuurlijk ook! Tot in het wilde westen!

Daniek:

Hallo allemaal! Ik ben Daniek Verhoeven en ik ben 17 jaar. Ik studeer havo op het Philips van Horne. Mijn hobby's zijn voetballen, dansen en wat leuks doen met mijn vrienden. Ik doe dit jaar voor de tweede keer mee als leiding. Ik heb ontzettend veel zin in een leuke week, en we gaan er alles aan doen om de boeven te vangen! Tot dan!

Raf:

Howdie mijn naam is Raf Beris en dit jaar ben ik jullie leider! Ik woon al 16 jaar op de prairie van Leuken. Lasso werpen, rodeo rijden en boeven vangen leer ik op de school Philips van Horne en daar doe ik volgend jaar examen havo. Sporten, dj'en, lol en muziek maken met mijn vrienden doe ik graag ik mijn vrije tijd. Ik heb ontzettend veel zin om met jullie de week plezier te maken en samen de boeven te vangen!

We gaan er weer een top KVW van maken!

Tot de 16e!

Groep 3B

Danique (L) & Bregje (R)

Hallo!

Wij zijn Danique en Bregje. Danique is 15 en ik Bregje ben 16 en wij zijn dit jaar de leiding van Groep 3B.
Danique doet VWO op Het College en Bregje is net geslaagd voor VMBO-Basis Het Kwadrant. Danique haar hobby’s zijn: Reddingszwemmen. Bregje haar hobby’s zijn: sporten en zingen. 

Wij hebben er heel veel zin in! 

Tot snel 

Groetjes  Danique en Bregje 

Groep 3C

V.l.n.r. Daphne, Suzanne, Kim, Renic

Daphne:

Hallo allemaal!!

Ik ben Daphne Keersmaekers, 17 jaar oud. Ik heb net mijn 1e jaar afgerond van mijn studie, ik studeer assistent manager international handel bij het Summa College.
Mijn hobby’s zijn volleyballen bij Irmato VC Weert, dingen doen met vriendinnen en met de hond spelen.
Dit wordt mijn 2e jaar als leiding. Ook ben ik hiervoor al 4 jaar hulpleiding geweest. Daar zullen jullie mij misschien van kennen. Ik heb er super veel zin in dus gaan we er samen weer een mooie week van maken, 

tot dan!!

Suzanne:

Mijn naam is Suzanne en ik ben 17 jaar oud. Dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik ben opgegroeid met kvw. Ik zit volgend jaar in havo 5. Mijn hobby’s zijn badmintonnen en keyboard spelen. Ik kan niet wachten om met jullie deze week te gaan beleven. 

Tot snel!

Kim:

Hoii,

Ik ben Kim Althusius en ik ben 16 jaar oud. Dit is mij tweede jaar als leidster. Ik speel volleybal bij VC Weert en ik heb de afgelopen 3 jaar training geven aan het CMV. 
Ik heb dit jaar mijn Havo afgerond op het Philips van Horne en volgend schooljaar zal ik aan mijn vervolgopleiding in Heerlen beginnen.

We gaan er weer een gezellig weekje van maken!! 

Tot in het wilde westen!

Renic:

Hoi Hoii

Ik ben Renic Nijman, 16 jaar en ga nu naar de 5e op VWO. Mijn hobby’s zijn dansen, zingen, acteren en tennissen. Ook vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen, maakt niet zo veel uit wat we gaan doen. Dit wordt mijn 1e jaar kvw en 1e jaar leiding. Ik heb er erg veel zin in, want ik pas zelf ook op dus dat zit wel goed ???? 

tot dan! 

Groep 4A

Bieke (L) & Aukje (R)

Jihaaa kinderen. Wij zijn Aukje en Bieke, we zijn al lang vriendinnen en vinden en het erg leuk om samen dingen te ondernemen. Zo gaan we vaak wat drinken samen en gaan we geregeld naar verschillende festivals. We zijn beide 19 jaar oud. Aukje doet de Pabo om later juffrouw te worden en Bieke hoopt na volgend jaar haar VWO diploma op zak te hebben. Zoals jullie misschien weten werkt Bieke in de Jumbo op Leuken en Aukje werkt bij Korsten. Wij hebben er heel veel zin in en we gaan er samen met jullie een super leuke week van maken!!

Groep 4B

V.l.n.r. Jerrel, Lars & Martijn

Hey Cowgirls en Cowboys,

Heb jij het geluk dat je in groep 4B zit, en heb jij zin om met ons de prairie op te gaan om een leuk, gezellig en mooi avontuur te beleven? Dan ga jij een knallende week tegenmoet! Wij zijn Cowboy Jerrel, Cowboy Lars en Cowboy Martijn en we nodigen jullie uit om lid te worden van de Moesmakende Hakkerbende.

Hallo, ik ben Jerrel Smeets en ben met 18 hoefijzers jong de jongste cowboy te paard van de bende. Ik doe dit jaar voor het 2e jaar mee als leiding van KVW Leuken, en heb er ontzettend veel zin in om met cowboy Lars en Cowboy Martijn en natuurlijk met jullie dit jaar de prairie te gaan verkennen. Jullie kennen mij misschien van frietsaloon de Biest waar ik tegenwoordig hoefijzers in het vet bruin bak. Daarvoor was ik werkzaam bij de oude jumbo aan de friezenstraat waar ik haver voor de paarden in het juiste vak vulde. Na vorig jaar een te gek piraten jaar, heb ik er zin in om weer een fantastische week te beleven. Bij deze stel ik daarom mede cowboy van de Moesmakende Hakkerbende voor: Hij is grappig; soms niet; maar heeft vooral altijd een top humeur: Cowboy Lars!

Yihaa! Cowboy Lars hier. Leuk dat ik me mag voorstellen!

Ik ben Cowboy Lars Kroeze en ik ben 23 glazen tequila jong. Een echte geboren Leukenaar, dus jullie zullen mij vast wel kennen! Ik heb heel lang samen met Cowboy Jerrel en Cowboy Martijn aan de teugels van de Jumbo aan de Friezenstraat getrokken. Helaas is voor ons 1,5 jaar geleden het licht al uitgegaan. Daarna ben ik gaan werken bij de grootste voederbak van Weert; namelijk de Sligro. Daarnaast ga ik nog naar school, ik studeer om Frans les te gaan geven aan kleine cowboytjes. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een balletje te slaan op de prairie van tennisclub Weert-Oost, en kijk ik vaak voetbal en series! Dit jaar doe ik alweer voor het 8e jaar mee met KVW, maar dat doe ik niet voordat de laatste cowboy van onze bende zich ook heeft voorgesteld: hij is oud, kan bijna met cowboypensioen, maar is vooral enthousiast om met KVW weer te knallen: Cowboy Martijn!!

Olla, ik ben Martijn Knechten en ben de oudste cowboy van de Hakkers. Cowboy Lars kan wel zeggen dat ik met cowboypensioen moet, maar met 25 lasso’s jong kan ik toch nog even mee. Het is voor mij het 3e jaar dat ik mee doe met KVW leuken, heb er dit jaar weer ontzettend veel zin in! Jullie kennen me misschien van de Jumbo aan de Friezenstraat waar ik ongeveer net zo lang heb gewerkt als jullie oud zijn. Helaas werk ik hier al ongeveer 1,5 jaar niet meer, maar heb dit werk voortgezet in een waterig stuk van de prairie namelijk de Jumbo in Heel. Naast mijn werk ben ik al 9 jaar leiding bij Scouting st Job Leuken waar ik heel lang cowboys van jullie leeftijd in de groep heb. Jullie horen het al: een echte Leukenaar, die wel sinds 2,5 jaar zijn eigen huisje heeft in het Boshovendse land. Ik heb onwijs veel zin om met de stoere, vrolijke en gezellige cowboy Jerrel en sfeermaker en dorpsidioot cowboy Lars en metjullie het avontuur aan te gaan. Sluiten jullie je aan bij onze bende?

Dus kom allemaal op tijd op maandag 16 juli om 8:30 uur en rijd te paard naar ons toe. Wij staan op het kerkplein op jullie te wachten om de prairie een week onveilig te maken. Tot dan! We kunnen niet wachten!

Cowboy Jerrel, Cowboy Lars, Cowboy Martijn van de Moesmakende Hakkerbende

Groep 5A

(V.l.n.r.) Nio, Nick, Ian en Orry

Nio: 

Hey, ik ben Nio en ik ben voor het 2e jaar leiding daarom zullen sommige van jullie me misschien herkennen. Ik ben 17 jaar en ik heb net mijn havo diploma gehaald, samen met Ian ga ik de opleiding HBO verpleegkunde doen. Ik hoop dat ik samen met de andere leiding die tevens goede vrienden zijn er een leuke week met jullie er van te gaan maken. Tot dan!

Nick:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nick Verwijlen en dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik ben samen leiding met mijn drie vrienden Nio, Ian en Orry, ik hoop dat wij er met zijn alle een leuke week van kunnen maken!

Orry:

Hallo kindertjessss, mijn naam is Orry Snels en ik doe dit jaar mee aan kvw als leiding!! Dit is de eerste keer dat ik leiding ben bij kvw. Zelf heb ik er heel erg zin in en ik hoop jullie ook natuurlijk! We gaan er een leuke week van maken met iedereen!

Ian:
Ik ben Ian van den Heuvel het broertje van Ruben en Yentel zij doen ook met kvw mee dit jaar, ik ben 17 jaar en ben inmiddels al 3 jaar actief bij kvw leuken misschien dat jij mij daarvan dan ook kent, verder zou het ook kunnen dat je mij ooit bij De Beemd hebt zien werken of voetballen bij desm waar ik volgend jaar naar de A zal gaan, na de vakantie zal ik aan de opleiding HBO verpleegkunde beginnen. Wij gaan met onze groep een avontuurlijke week tegemoet, tot dan.

Groep 5B

Sander, Rayvano en Vincent:

Wij zijn Sander, Rayvano en Vincent (van links naar rechts op de foto). Sander (18) studeert op het CIOS in Sittard en werkt bij Il Fiore healthcenter in Weert. Rayvano (17) studeert aanhet Koning Willem 1 College in Den Bosch en werkt bij de McDonalds in Nederweert. Vincent (17) gaat studeren aan de technische universiteit Eindhoven en werkt bij Notariaat Oldenampsen. We delen alle drie een passie voor voetbal en fitness, hiernaast zijn we al van kinds af aan bevriend.

Groep 6A

Kitty, Danique en Demi (v.l.n.r.)

Hey kids!

Mijn naam is Kitty Ogier, ik ben 20 jaar oud en woon in Weert. Ik werk achter de servicebalie van de Jumbo in Stramproy en volg de lerarenopleiding economie.

Dit wordt alweer mijn 7de jaar dat ik mee doe als leiding van KVW Leuken.

Ik heb er heel veel zin in om er ook dit jaar weer een knallende week van te maken, samen met jullie!

Tot de 16e!

Mijn naam is Danique, ik ben 19 jaar oud en ik doe dit jaar voor de vierde keer mee met kvw. Ik ga naar school in weert op het gilde waar ik de opleiding juridisch administratief volg. In mijn vrije tijd pas ik op bij leuke kinderen. Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben als ik! Tot de 16de!

Hoi allemaal,

Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Demi.

Ik hoop dat jullie net zoveel zin in de kvw hebben als mij!! En ohja.. degene die mee op kamp gaan..... We gaan lekker sportief de dag beginnen!!! We gaan er met zn alle een top week van maken.. Ik ben er klaar voor!! Tot de 16e!

Groep 6B 

Levy (L) & Michael (R)

Aan de beste groep van KVW,

Mijn naam is Levy Göbbels, ik ben 23 jaar oud en woon op Leuken. Ik volg momenteel de opleiding HBO Communicatie management op het Fontys in Eindhoven. Daarnaast werk ik nog een aantal uur in de week bij Heuts en Restaria Weert of zoals iedereen zegt bij Li. Mijn hobby's zijn voetballen in het 1e van DESM en op pad gaan met mijn vriendin Anne en onze vriendengroep de Heilige Paters. (Vraag me niet waar die naam vanaf komt). We hebben weer een leuk thema dit jaar. Ik heb er zin in jullie ook?

PS. Eerste keer op kamp altijd spannend als je de vele verhalen hoort, maar ik kan jullie verzekeren dat het super leuk en een mega ervaring is!

Mijn naam is Michael Morelli, ik ben 22 jaar oud en woon ook op Leuken. Ik werk momenteel bij Hotellerie Munten en Mulder hek & montagewerk. Mijn grootste hobby's zijn voetballen in de selectie van DESM en fitnessen bij il fiore in Weert. Wij hebben net als vele van jullie op Basisschool Leuken gezeten. Wel nog op de oude school, waar we veel leuke herinneringen koesteren. Levy en ik zaten altijd bij elkaar in de klas t/m het laatste jaar op het Gilde in Weert en zijn al heel wat jaren goede vrienden!

Hopelijk hebben jullie net zoveel zin in KVW als wij! Dan gaan we er samen een leuke week van maken!

Maandag 16 juli is het zover! Tot dan!

Groep 7A

Tara (L) & Lieke (R)

Hiaaa cowboys and girls!

Mijn naam is Tara Meuwissen en dit is mijn 2e jaar. Dit jaar mag ik samen met Lieke jullie sheriffs zijn. Ik ben 17 jaar en zit op het Philips van Horne. Mij kun je kennen van de Jumbo, waar ik op de groenteafdeling werk en voor de facebook pagina vlog! Ik doe graag leuke dingen met vriendinnen en ik ben altijd in voor een feestje!

En nu ben ik aan de beurt! Ik ben Lieke Seerden en dit is mijn tweede jaar als leiding! Ik ben 17 jaar en ben net geslaagd voor mijn mavo diploma, dus er staat mij een nieuw avontuur te wachten in Eindhoven voor de opleiding Verzorgende IG! Misschien heb ik jullie al een keer gezien, want ik werk sinds kort bij de beemd. Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak te vinden in de sportschool bij Aito koster! Ik vind het ook héél leuk om met mijn vrienden en vriendinnen gezellig wat te drinken!

Wij kijken heel erg uit naar deze te gekke week dus trek je cowboy laarzen maar aan en houdt je pistolen gereed, we gaan er een top rit van maken!

Tot snel, howdiho

Groep 7B

Luuk (L) & Mike (R)

Hoi allemaal,

Leuk dat jullie allemaal meedoen met kindervakantiewerk en wij dit jaar jullie leiding mogen zijn. Wij zijn Mike Michiels (22) en Luuk Rietjens (23). Jullie herinneren ons misschien nog wel van afgelopen KVW of kennen ons van voetbalvereniging DESM.

Mike is werkzaam op de afdeling sales bij BMN Bouwmaterialen en Luuk zit in het laatste jaar van de opleiding Planologie. Naast dat we dezelfde vriendengroep hebben zijn we ook regelmatig samen in de sportschool te vinden. Hier werken wij ons het hele jaar in het zweet om jullie tijdens deze week in bedwang te kunnen houden (grapje natuurlijk).

Wij hopen dat jullie er net zo veel zin hebben als ons!?

Tot dan!

Groep 8A 

Lindsay& Kevin

Hallo boeven en boevinnekes,

Mijn naam is Lindsay Vriendts, 27 jaar en ik ben geboren en getogen in Weert. Ik ben sinds een jaar weer terug woonachtig op Leuken.
Dit jaar wordt mijn 11de jaar als leiding van KVW. 4 jaar als hulpleiding meegedraaid en als kleine debber vanaf groep 3 altijd meegedaan. Je kunt wel zeggen dat ik een echte KVW-er ben in hart en nieren.
Elk jaar ga ik de KVW week met veel plezier in en maak er het beste van met mijn compagnon Kevin en met jullie, de kinderen natuurlijk. Zonder jullie uiteraard geen KVW.
Ik werk in Weert als mederwerker Sales Binnendienst. Zal jullie, kids, niet veel zeggen maar pap en mam weten wel wat mijn werk in zijn algemeen inhoudt. Speciaal voor jullie een weekje vakantie aangevraagd dus we gaan er samen een TOP week van maken!!!

Tot snelen goed uitslapen zodat jullie flink mee kunnen doen met de spelletjes

Mijn naam is Kevin van Pol, ik ben dit jaar voor het 6e jaar leiding van KVW. Ik hou van gezelligheid en samenhang. Ik ben geen leider die veel regels heeft. Ik neem aan dat jullie oud genoeg zijn om te weten wat mag en wat niet mag. MAAAAAR...

2 regels wil ik jullie wel duidelijk maken:

Regel 1. - KVW Leuken staat bekend om heel veel leuke en gezellige activiteiten. KVW deelt dit met iedereen die er aan deel wilt nemen. Ik wil dus dat iedereen gezellig doet met elkaar en dat NIEMAND wordt buiten gesloten.

Regel 2. - Pesten is VERBODEN. Laat iedereen in zijn of haar waarden.

Maar zoals ik de namen heb gezien, lijken mij dat geen pesters en zijn jullie een gezellige groep. Wij gaan er dus een feestje van bouwen. En mijn motto is: het feestje begint bij jezelf.

Ik ben er klaar voor!!! Jij ook?

Ohjaa...

Grapjes zijn bij mij toegestaan want ik hou wel van grapjes. Vooral als het grapjes zijn bij de hoofdleiding en andere leiding (als het maar niet bij mij is haha????)


Groep 8B 

(V. l. n. r.) Tom, Justin en Ruben

WANTED.. cowboys en cowgirls...

Hallo stelletje bofkonten! Jullie hebben de eer om met 3 bescheiden cowboys als leiding een week te mogen bivakkeren!


Ofja bescheiden... met Tom met zijn 1.86mis hij de kleinste van het stel, en als je daarin meeneemt dat Justin en Ruben rond de 1.90m zijn, hebben we geen indianentooi nodig om herkenbaar te zijn in "het wilde westen", kortom we maken het jullie wel makkelijk..!
Dat dit handig is, hebben we de laatste jaren toch zeker kunnen ervaren in de saloons en op de indianenfeestjes.. waar wij als een soort van totempalen uitstekend kunnen fungeren,
De indianendans, is voor ons niet weggelegd, al willen sommige onder ons nog wel eens een poging wagen..

Jullie merken het al..! Jullie boffen verschrikkelijk!

Even voorstellen,

Hallo allemaal, ik ben Ruben van den Heuvel en dit jaar offer ik voor de 3de keer een week vakantie op om mee te doen met kvw Leuken, de afgelopen jaren heeft veel indruk gemaakt dus ik verwacht een hoop!
Jullie zouden mij misschien kunnen kennen van mijn voormalig bijbaantje bij eetcafe "de apostel", of zoals zo velen van de leiding, van het voetballen bij DESM, waar ik in de selectie voetbal en de afgelopen jaren met veel plezier de jeugd heb mogen begeleiden en ook meermaals heb meegedaan bij de jako voetbaldagen. Ojaaa.. En ik studeer ook nog, ik studeer built environment in het prachtige Heerleeeeeennnnnnn...!
Verder hoop ik dat jullie net zo onvermoeibaar zijn als wij... En dan maken we er samen een geweldige week van!

Cowboys en cowgirls , ik ben Justin Verkoelen, en jaah.. ik het het broertje van "Eddy", beter bekend als hoofdleidster Ashley! Na enige druk op het thuisfront..voeg ik mij ook dit jaar weer bij de leiding van KVW, Jullie zouden mij kunnen kennen van all-in-carwash Echt, waar ik iedereen voorzie van een schone wagen maar ook net als Ruben en Tom van DESM, waar ik samen met Ruub meermaals mee heb gedaan aan de jako voetbaldagen als leiding
Uit ervaring kan ik jullie alvast melden dat je na een avondje in de saloon een schore stem hebt... dus dat zal na deze week van het zingen en kaken geen uitzondering zijn!

Kinders.. ik ben Tom Lenders, en de slimste en onvermoeibaarste van het stel, oftewel de sheriff van het stel. Jullie zouden mij kunnen kennenals speler van het jaar van Desm, waar ik net als Ruub in de selectie voetbal en daarnaast nog de jeugd train..!
Ik studeer iets wat niet uit te leggen valt op de universiteit in Eindhoven, daarnaast werk ik als bijbaantje bij kluitmans in Buul..
Bij de indanenfeestjes en avondjes in de saloon die ik heb meegemaakt ben ik altijd de verstandigste geweest..! "De onvermoeibare totempaal", Dus dat zal deze week niet anders zijn!zie mij maar een beetje als de veilige bank..!

En om toch in de cowboytermen te blijven.. HOWDY, untill next time..

De groeten, bella ciao

Sponsoren