Leiding 2017

Hallo kinderen, ( en natuurlijk ook Hoi papa's en mama's!)

Met trots willen wij onze leiding aan jullie voorstellen.

Zij gaan samen met jullie het piratenavontuur aan en zullen jullie helpen bij het zoeken naar de schat! 

Groep 1A

Elsemiek, Yentel en Jip

Hi allemaal,

Wat super leuk dat ik dit jaar tot jullie leiding behoor, geloof me we gaan er een super toffe week van maken!! Maar ik zal me eerst eens eventjes aan jullie voorstellen zodat jullie ook weten wie ik ben!
Mijn naam is Elsemiek Coppen ik ben 25 jaar oud. Als ik niet aan het reizen ben of geen vakantie heb, werk ik als biologiedocente op een mavo school! Bijgevoegd ook een fotootje van mij zodat jullie ook een gezicht hebben bij mijn naam!

Tot over een paar weekjes! Ik heb er zin in!!

Groetjes,
Elsemiek

Hooi,

Ik ben Yentel en heb samen met Elsemiek en Jip het geluk, om met jullie op zoek te gaan naar de schat! Dit is alweer het 4de jaar dat ik meedoe aan KVW, ik ben 18 jaar en studeer de Pabo. In mijn vrije tijd zwem ik en speel ik voetbal. Ik heb er al heel veel zin in en ik hoop jullie ook, tot de 24ste!

Groetjes Yentel

Hoi,

Ik ben Jip Broens, 15 jaar oud en zit op het College in Weert. Mijn hobby’s zijn saxofoon spelen en fietsen. Ik loop al een aantal jaar mee als hulpleiding, maar mag nu voor het eerste jaar leiding zijn!

Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in, jullie ook?

Tot 24 juli!

Groep 1B

Kim, Esther & Daniëlle

Hoii,

Ik ben Kim Althusius, 15 jaar oud en ik doe dit jaar voor de 1e keer mee als leiding van kvw. Volgend schooljaar doe ik examen op de HAVO op het Philips van Horne in Weert.
Ik doe aan volleybal bij VC Weert/VCB en ik geef hier ook al 2 jaar training. Ik heb er hartstikke veel zin in, we gaan er een leuke week van maken!!

Hallo Allemaal. Mijn naam is Esther Timmermans. Ik ben 22 jaar oud en ik woon in Nijmegen. Wat doe ik helemaal in Nijmegen? Ik studeer daar psychologie en ik werk in het ziekenhuis als voedingsassistent. Naast het harde werken en studeren ga ik veel naar feestjes en festivals met vrienden en vriendinnen. Ook sport ik graag, ik hou van zwemmen, hardlopen en fitness.

Ik ben dit jaar de leiding van groep 1B. Ik ben al 8 jaar leiding van de jongste groepen bij kindervakantiewerk. Het hele jaar kijk ik uit naar deze fantastische week! Heb er dit jaar ook weer enorm veel zin in. Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben! Tot snel!

Hier volgt zo snel mogelijk het voorstelstukje van Daniëlle

Groep 1C

Sanne & Maud

Hallo allemaal,

Ik ben Sanne Moonen, en ik ben 19 jaar. Ik werk bij de Jumbo op Moesel en zit in mijn 2e leerjaar van Verzorgende IG op het gilde hier in weert. Ook heb ik tot dit jaar bij DESM gevoetbald waar een aantal van jullie mij misschien ook wel van kennen. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen. Ik hoop dat jullie er een beetje zin in hebben, want ik heb er namelijk kei veel zin in!

Tot 24 juli!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Maud Lenders en ik ben 19 jaar oud. Ik werk bij Cafetaria de Beemd, waar sommige mij misschien van kennen! Zelf heb ik ook op basisschool Leuken gezeten en zit nu op de PABO in Helmond waar ik volgend jaar aan mijn derde jaar ga beginnen.

Mijn hobby's zijn voetballen en leuke dingen doen met vriendinnen.

Dit wordt mijn tweede jaar als leiding en ik heb er super veel zin in! Tot snel!

Groep 2A

Michelle, Heleen en Anne

Hoi!

Mijn naam is Anne en ik ben 17 jaar. Dit jaar ben ik samen met Heleen en Michelle leiding van groep 2A!
Ik volg de opleiding vormgeving Product, Ruimte en Media op SintLucas in Boxtel. Het is een hele mond vol, maar het komt neer op alles in de creatieve sector!
Buiten school werk ik bij de Albert Heijn en bij restaurant de Apostel beiden in Weert.
Ik heb als kind zijnde vanaf groep 1 elk jaar met veel plezier meegedaan met KVW Leuken, na 2 jaar hulpleiding te zijn geweest begin ik nu inmiddels aan mijn 3de jaar als leiding bij KVW Leuken.
Ik heb er super veel zin in, tot snel!

Hallo,

Ik ben Heleen Wessels, ik ben 17 jaar en studeer Analist in Eindhoven. Ik werk bij de Albert Heijn op de dries. Dit word mijn eerste jaar leiding bij kvw leuken en ik heb heel veel zin om met Anne en
Michelle er een leuke week van te maken! Tot 24 juli!

Hallo,

Ik ben Michelle van Eersel. Ik ben 18 jaar.
Dit jaar heb ik mijn VWO Diploma gehaald en volgend jaar ga ik Voeding en Gezondheid studeren aan universiteit Wageningen.
Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik heb er weer veel zin in!

Tot 24 Juli


Groep 2B

Marieke en Laura

Hallo lieve kindjes (en papa’s en mama’s)!

Wat leuk dat jullie mee doen met KVW! Ik ben Laura en ik ben 19 jaar oud. Ik doe nu voor het tweede jaar mee als leiding van KVW en heb vroeger zelf ook altijd met plezier meegedaan aan KVW. Ik woon op Leuken en studeer Toegepaste Psychologie in Eindhoven. Verder houd ik ervan om gezellig samen te zijn met familie en vrienden, te wandelen met de hond, lekker te eten en te shoppen met vriendinnen. Wij hebben er zin in! Hopelijk jullie ook. Tot snel!

Hoi lieve kindjes!! Jullie hebben geluk want jullie zitten in de leukste groep van KVW!

Hee! Ik ben Marieke en ik ben 19 jaar oud. Ik woon op Molenakker en ik studeer International Business and Management Studies in Breda. Verder houd ik ervan om te hockeyen, winkelen en gezellige dingen doen met mijn vriendinnen! Tot de 24e!

Groep 2C

Britt, Amy & Femke

Ik ben Britt Althusius , 18 jaar oud en ik doe dit jaar voor de tweede keer mee als leiding bij kvw.
Ik volg de opleiding verpleegkundige op het Gilde in Weert.
Ik werk bij zorgcentrum Ververshof in Weert.
Mijn hobby's zijn volleyballen bij VC Weert/ VBC en scouting,
Ik heb er zin in en hopelijk jullie ook, tot maandag 24 juli!

Hallo!

Ik ben Amy Donkers, 19 jaar oud en ik doe dit jaar voor de derde keer mee als leiding bij kvw.
Ik werk bij de Sligro en volg de opleiding directiesecretaresse op het Gilde in Weert.
Ik heb heel veel zin om met groepje 2C een gezellige en leuke week te maken!

Heyhoi,

Ik ben Femke Meijs, 16 jaar oud en dit is mijn eerste jaar als leiding bij kvw leuken.
Ik ga komend jaar mijn eindexamenjaar havo 5 in op het Philips van Horne in Weert.
Verder werk ik bij cafetaria de Beemd op leuken en zing ik regelmatig.
Ik heb heel veel zin om er samen met jullie een superleuke week van te maken, hopelijk jullie ook!

Tot dan!

Groep 3A


Joëlle, Lieke en Laura
Ahoy kids van groep 3A,

Wij zijn Laura, Joëlle en Lieke jullie leiders van de KVW-week van dit jaar.
Laura: Dit is mijn 6de jaar als leiding. Verder ben ik trainster van de F3 bij DESM. In de avond uren kan je mij vinden in cafe De Harmonie. We maken er een leuke week van.

Joëlle: Dit is mijn 2e jaar als leiding van KVW. Ik zit op hockey, en ik vind het leuk om naar concerten en festivals te gaan. Op donderdag avond kun je mij vinden bij Restaurant Twee, waar ik werk. We gaan er met zijn alle een super leuke week van maken!
Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Lieke: Vorig jaar was ik hulpleiding en ik kon niet wachten tot dit jaar om leiding te mogen zijn. Ik fitness bij lifestyle vitae en ik werk door de week bij Restaurant Twee. Ik heb er zin jullie ook ???
Wij hopen dat jullie er zin in hebben wij in ieder geval wel!!

Tot de 24ste!!!

Groetjes Laura, Joëlle en Lieke


Groep 3B

Tara, Noa en Indy

Hey Lieve Kids!

Super leuk dat jullie mee doen met KVW Leuken! En dat Noa, Tara en ik leiding van jullie mogen zijn.
Ik ben Indy en ik ben 16 jaar oud, dit is mijn tweede jaar als leiding van KVW Leuken, en heb zelf vroeger ook altijd meegedaan met veel plezier. Ik ga nu een opleiding tot onderwijsassistent volgen en wil daarna doorleren tot lerares op een basisschool! Daarnaast werk ik bij de Jumbo op Leuken waar jij of je papa of mama mij misschien wel eens hebben gezien. Mijn hobby is volleybal wat ik al een aantal jaren doe bij VC Weert, verder vind ik het ook erg gezellig om met vriendinnen gezellig wat te gaan doen of te shoppen!

We gaan er een super toffe week van maken!!!

Hoi!

Ik ben Tara Meuwissen, ik ben 16 jaar en ik zit op Het College. Ik ben geboren in Altweerterheide en ik sport bij Lifestyle Vitae. Ik hou ontzettend veel van muziek en heb 8 jaar saxofoon gespeeld, ook vind ik dansen ontzettend leuk. Jullie kennen mij misschien van de Jumbo, waar ik bij de aardappelen, groenten en fruit sta. Dit is het allereerste jaar dat ik meedoe, en ik heb er kei veel zin in!

Hey kinders

Ik ben Noa Smeets en ik ben 16 jaartjes jong, dit is mijn 2e jaar als leiding en ik heb er alweer super veel zin in! mijn hobby's zijn tennissen en andere leuke dingen doen met vriendinnen! ik ga nu een nieuwe start maken op het Gilde in Weert als onderwijsassistent. Daarna ga ik doorleren als lerares op de basisschool!

Dan zie ik jullie snel! ik heb er in ieder geval al heel veel zin in!!

Groep 3C

Suzanne, Daphne, Daniek en Merel

Hallo allemaal! Ik ben Suzanne Moonen, 16 jaar oud. Ik heb dit jaar mijn MAVO diploma gehaald op de Philips van Horne. Na de vakantie ga ik beginnen op de HAVO. Mijn hobby's zijn badmintonnen, keyboard spelen en leuke dingen doen met vriendinnen. Dit word mijn eerste jaar als leiding, maar hiervoor heb ik een groot deel van deze groep al gehad in groep 1/2 als hulpleiding. Daar zullen jullie mij misschien ook wel van kennen. Ik heb er super veel zin in en we gaan er een geweldige week van maken, tot dan!!

Hallo allemaal!! Ik ben Daphne Keersmaekers, 16 jaar oud. Ik heb dit jaar mijn MAVO diploma behaald op het Philips van Horne.
Mijn hobby zijn volleyballen bij Irmato VC Weert, dingen doen moet vriendinnen en met de hond spelen.
Dit word mijn eerste jaar als leiding, maar hiervoor heb ik een groot deel van deze groep al gehad in groep 1 en 2 als hulpleiding. Daar zullen jullie mij misschien van kennen. Ik heb er super veel zin in dus gaan we er een super week van maken, tot dan!!


Hallo allemaal! Ik ben Daniek Verhoeven en ik ben 16 jaar. Ik studeer havo op het Philips van Horne, en ga na de zomervakantie naar havo 5. Mijn hobby's zijn voetballen, eansen en wat leuks doen met mijn vrienden. Ik doe dit jaar voor de eerste keer mee als leiding, ik ben de andere jaren altijd hulpleiding geweest. Hier zullen jullie mij misschien wel van kennen. Ik heb ontzettend veel zin in een leuke week, tot dan!

Hoi!! Ik ben Merel Gelissen, 16 jaar oud en ik zit op het Philips van Horne en ga nu naar Havo 5. Jullie kennen mij misschien wel van DESM, waar ik zelf voetbal en soms op zondag in de kantine werk. Verder vind ik het super gezellig om iets leuks te doen met mijn vrienden en zit ik vaak op het terras. Dit is mijn eerste jaar als leiding, ik ben de andere jaren hulpleiding geweest. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er samen een gezellige week van maken!

Groep 4A

Ian, Nick en Nio

Hey wij zijn jullie aankomende leiding, Nio, Nick en Ian.

We wonen alle drie op leuken zijn 16 jaar en doen al verschillende jaren mee met KVW Leuken. Doordat we verschillende zeeslagen verloren hebben, is er bij ons een bemanning tekort ontstaan, hiervoor heeft KVW Leuken als nieuwe bemanning voor ons groep 4A aangesteld. Verder hadden we het probleem dat de kapitein van vorig jaar is vertrokken, maar hiervoor hebben wij als oplossing onszelf benoemd tot nieuwe kapitein (1e jaars leiding). Verder zaten we vroeger op dezelfde basisschool (Basisschool Leuken) en zijn we nu samen de middelbare school onveilig aan het maken. We doen allemaal de havo, Ian en Nio zitten op havo 5 en Nick doet havo 4, want hij heeft eerst de mavo afgerond (en hij is ook niet zo slim). Verder hebben we veel zin om met jullie er een leuke week van te maken.

Tot dan piraten van groep 4A

Groep 4B

Martijn, Lars & Max

Hallo Piraten!

Zit jij in groep 4B, en ga jij met ons het piratenavontuur aan? Dan ga jij een leuke, wilde, woeste en onwijs gezellige week tegenmoet.
Wij zijn: Piraat Martijn, Piraat Lars & Piraat Max!

Olla, ik ben Martijn Knechten, en ik ben 24 zeelengtes jong.
Ik ben geboren en getogen op Leuken maar heb mijn zeilschip ondertussen verhuisd naar mijn eigen huisje op Boshoven! Hier woon ik op mijzelf
Als hobby ben ik al sinds mijn 5e lid van Scouting Sint Job op Leuken. Daar ben ik ondertussen alweer 9 jaar leiding van de welpen (leeftijd 7-11).Ik werk bij de Jumbo in Heel en vind het onwijs leuk om dit jaar met piraat Lars en piraat Max, en natuurlijk met jullie, het piratenavontuur aan te gaan! Bij deze stel ik voor, mede kapitein van het schip DE GOUWE HIERING piraat Lars……

..

Ahoy allemaal! Mijn naam is Lars Kroeze, 22 zeemijlen jong, en ook ik ben een geboren Leukenaar! Jullie zullen mij allemaal kennen, net zoals Martijn, van de Jumbo op Leuken, waar wij allebei jarenlang aan het roer van het schip stonden! Helaas is dit schip nu gestrand en werken wij allebei ergens anders. Ik werk momenteel bij de Sligro in Weert en ik ben van plan om Frans les te gaan geven op de middelbare school. Ik tennis al sinds mijn 7e, ik hou heel erg van voetbal, series kijken, en natuurlijk schat zoeken ;-) Ik heb er daarom ook erg veel zin in om de schat van deze week met jullie te gaan zoeken en het kwaad te bestrijden! Nu wil ik graag aan jullie voorstellen, mijn bloedbroeder, tevens landrot, tevens leiding, piraat Max……

Hey hoi luitjes, hier spreekt piraat Max. Ik ben 16 zeeschepen jong. Net als de 2 piraten hierboven ben ik ook geboren op Leuken. Dit is voor mij het eerste jaar dat ik mee ga op het schip DE GOUWE HIERING. Ik ben in de voetsporen van Piraat Martijn en Piraat Lars getreden bij de Jumbo waar ik werkzaam ben in de vulploeg. Mijn hobby is voetbal, ik ben al 8 jaar trouw lid van DESM. Komend jaar speel ik in de B2. Ik heb er heel veel zin in om met jullie de schat te zoeken dus laten we er een leuke zoektocht van maken.

Dus stap allemaal aan boord van DE GOUWE HIERING en trotseer de woelige baren. Wij zullen met ons schip arriveren op Maandag 24 Juli 2017 om 8:30 uur op het kerkplein van Leuken. Tot dan,

Piraat Martijn, Piraat Lars en Piraat Max

Groep 5A

Joeri, Jerrel & Lars

Hallooooo Kinders van KVW!
Mijn naam is Joeri Teeuwen en ik ga dit jaar met jullie op pad! Voordat we er SAMEN een mega vette week van gaan weken wil ik me graag even voorstellen aan jullie!

Ik ben Joeri Teeuwen, 21 jaar oud en woon op Groenewoud! Ook al ben ik van Groenewoud, we gaan een flink feestje bouwen op Leuken! Dit jaar doe ik voor het tweede jaar mee als Leiding van KVW Leuken, naast leiding zit ik ook nog in de commissie voor het uitwerken van het Thema Piraten dit jaar!
Waar jullie mij van kennen? Misschien van DESM, misschien van de Beemd (waar ik gewerkt heb) of misschien van Start People... dat is namelijk waar dat ik nu een vaste baan heb. Start People is een uitzendbureau, die mensen aan een baan helpt!


In het weekend als ik mijn uurtjes werk erop heb zitten ben ik regelmatig te vinden in het opstapgebeuren van Weert of omstreken. Ik probeer er meestal een feestje van te maken met vrienden en familie, onder het genot van een biertje (soms 2!)

Genoeg over mij gepraat, ik kan niet wachten tot het 24 Juli is en we er met zijn allen een fijne week van gaan maken! Ik heb er zin, tot ziens!!

Schip ahoy maatjes!!!
Groetjes Joeri !Hoi allemaal!

Mijn naam is Jerrel en ik ben 17 jaar oud. Dit is mijn eerste jaar als leiding en heb er ontzettend veel zin in!

Je kent me misschien wel van de Jumbo op Leuken waar ik een half jaar geleden voor een tijdje gewerkt heb. Mocht je me niet van de Jumbo kennen dan ken je me misschien wel als de jongen die graag een avondje met vrienden bij de Big Snack op Leuken zit voor een frietje curry met een frikandel. Ben ik zelf niet een heerlijk frietje aan het eten dan maak ik ze wel voor je klaar rond etenstijd bij Snackbar De Biest waar ik regelmatig werk.

Ik kan niet wachten om er met zijn allen een gezellige week van te maken!

Groetjes Jerrel!


Hallo matroosjes van kvw leuken!

Mijn naam is Lars en ik ga samen met jullie er een mega toffe week van maken! Voordat we dat gaan doen wil ik mij even in het kort voorstellen.

Mijn naam is Lars Seerden,ben 18 jaar oud, en woon met mijn vader, moeder en mijn zusje Lieke op de laarderweg. Dit jaar ben ik voor de 2e keer leiding bij kvw leuken.
Jullie zouden mij kunnen herkennen van cafetaria de beemd op leuken! Ik sta daar regelmatig de aller lekkerste frietjes van weert te bakken. Als ik daar niet ben, sta ik lekker in een van jullie tuinen als tuinman en maak deze weer picobello in orde!

Verder zijn mijn hobby's op zondag morgen lekker door de diepe zand rijden op mijn crossmotor en regelmatig gezellig een pilsje drinken met mijn vrienden.

Zo. Nu weten jullie wie ik ben en wat ik doe! Ik ga er samen met Joeri, Jerrel en natuurlijk jullie een top kvw van maken!

Schip ahoi en tot dan!!

Groetjessss Lars

Groep 5B


Aukje, Stan en Bieke

Ahoy kids! Wat gaaf dat jullie dit jaar bij mij in het groepje zitten! Voor degene die mij nog niet kennen, zal ik mij even kort voorstellen.
Mijn naam is Stan, ik ben 22 jaar en ik woon hier op Leuken. Ik ben een zo goed als afgestudeerd meester en mag na de vakantie les gaan geven in groep 5 op basisschool het Dal in Weert. Op het moment ben ik ook nog regelmatig bij de Jumbo te vinden. Mijn hobby's zijn tennissen en op vakantie gaan :-). Ik verheug mij er al heel erg op om samen met jullie op zoek te gaan naar de schat! Tot snel!

Hoi allemaal, ik ben Bieke Beris en ben 18 jaar. Dit word mijn 3e jaar bij KVW Leuken. Zoals jullie papa/mama of misschien jij zelf wel weet werk ik in de Jumbo op Leuken. Mijn hobby's zijn tekenen en gezellig met mijn vriendinnen wat leuks doen. Ik kijk enorm veel uit naar KVW Leuken en we gaan er samen een super leuke week van maken! Tot dan!

Hoi hoi iedereen, ik ben Aukje van Pol en ben net als Bieke 18 jaar. Dit is ook mijn derde jaar als leiding bij Kvw. De opleiding die ik op het moment doe is de pabo, ik wil juf worden. Ik werk bij de Albert Heijn in de stad en mijn hobby's zijn muziek maken en gezellige dingen doen met vriendinnen. Ik heb super veel zin in Kvw en we maken er samen een top week van! Tot dan!


Groep 5C

Rayvano, Sander & Vincent

Geachte ouders/verzorgers van groep 5C,

Mijn naam is Rayvano Schuman en ik ben 16 jaar oud. Ik woon op leuken in de Klaroenstraat. Momenteel studeer ik aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch . Ik studeer daar de opleiding HTV, voor de mensen de niet weten wat dit is, dit is een vooropleiding voor de politie. In mijn vrije tijd voetbal ik graag met mijn vrienden en af en toe game ik wel eens wat. Ook ben ik heel erg graag samen met mijn vriendin. Ik werk bij de Mac Donalds en ik doe ook nog een krantenwijk.

Dit is mijn eerste jaar als leiding bij kvw en het lijkt me ontzettend leuk om er aan mee te gaan doen. Hiervoor heb ik al 3 jaar hulpleiding gedaan dus ik snap al een beetje hoe alles in elkaar zit. Zoals ik net al zei heb ik er heel veel zin in en ik ben er zeker van een leuke week te hebben samen met de kids!

Met vriendelijke groet,

Rayvano Schuman

Sander: Hallo allemaal, mijn naam is Sander van Wilgenburg en ik ben 17 jaar oud. Ik volg een sport opleiding op het Cios in Sittard, ik doe ook aan sport buiten mijn opleiding, ik ben een voetbalspeler op de voetbalclub DESM.

Vincent: Ik ben Vincent Moonen, ik ben 17 jaar oud. Ik heb net mijn 5e schooljaar afgerond op Het College Weert, nog maar 1 te gaan! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden voetbal te spelen. Daarnaast ga ik graag naar de sportschool. Ik doe mee als leiding aan KVW Leuken omdat ik zelf altijd mee heb gedaan als kind, en er altijd van genoten heb.

Groep 6A

Luuk, Justin en Ruben
Hallo stelletje bofkonten! Jullie hebben de eer om met 3 bescheiden piraten als leiding een week te mogen bivakkeren!

Ofja bescheiden... met Justin met zijn 1.88m is hij de kleinste van het stel, en als je daarin meeneemt dat je op de schouders van onze Luuk niet 1 maar 4 papegaaien kwijt kunt, zijn we daarin toch licht in het voordeel. Tel daarbij op dat je met Ruben een uitstekende uitkijktoren hebt... kortom jullie boffen

Dat deze kwaliteiten handig zijn hebben wij als leiding onder meer kunnen merken op een aantal piratenfestijntjes waar we zijn geweest de afgelopen jaren!

Jullie merken het al..! Jullie boffen verschrikkelijk!

Even voorstellen,

Hallo allemaal, ik ben Ruben van den Heuvel en dit jaar offer ik voor de 2de keer een week vakantie op om mee te doen met kvw Leuken, vorig jaar heeft veel indruk gemaakt dus ik verwacht een hoop!

Jullie zouden mij misschien kunnen kennen van mijn voormalig bijbaantje bij eetcafe "de apostel", of zoals zo velen van de leiding, van het voetballen bij DESM, waar ik in de selectie voetbal en de afgelopen jaren met veel plezier de jeugd heb mogen begeleiden en ook meermaals heb meegedaan bij de jako voetbaldagen. Ojaaa.. En ik studeer ook nog, ik studeer built environment in het prachtige Heerleeeeeennnnnnn...!

Verder hoop ik dat jullie net zo goed kunnen zingen als de piraten waar wij graag naar luisteren..! En dan maken we er samen een mega piratenfestijn van!

Piraatjes, ik ben Justin Verkoelen, en jaah.. ik het het broertje van "Es", beter bekend als hoofdleidster Ashley! Na enige druk op het thuisfront..voeg ik me dit jaar ook bij de leiding van KVW, Jullie zouden mij kunnen kennen van all-in-carwash Echt, waar ik alle wegpiraten voorzie van een schoon schip! maar ook net als Ruben en Luuk van DESM, waar ik samen met Ruub meermaals mee heb gedaan aan de jako voetbaldagen als leiding.

Uit ervaring kan ik jullie alvast melden dat je na een mega piratenfestijn een schore stem hebt... dus dat zal na deze week van het zingen en kaken geen uitzondering zijn!

Kinders.. ik ben Luuk Rietjes en net als Jus doe ik voor de eerste keer mee aan dit spektakel.. de druk om mee te doen werd dermate opgevoerd dat ik geen nee meer kon zeggen, je wil tenslotte niet als Jack sparrow alleen op een eilandje eindigen.. jullie zouden mij kunnen kennen van DESM waar ik in de selectie voetbal of van de aspergeboer langs de kanaal, daar verkoop ik zo ongeveer alles!

Bij de piratenfestijnen die ik heb meegemaakt ben ik altijd de verstandigste geweest..! Dus dat zal deze week niet anders zijn! zie mij maar een beetje als de veilige thuishaven..!

En om toch in de piratentermen te blijven.. liever te dik in de kist.. als KVW Leuken gemist!

De groeten, Alaaf!

Groep 6B

Levy, Tom en Mike

Hallo piraten van groep 6B,


Mijn naam is Tom Lenders, ik ben 20 jaar oud en woonachtig op Leuken.
Ik heb tot 8 jaar geleden op basisschool Leuken gezeten.
Tegenwoordig zit ik in Eindhoven op school.
Mijn hobby's zijn voetballen bij vv DESM, fietsen met ons fietsgroepje en
daarnaast ga ik graag opstap met mijn vrienden.

Mijn naam is Mike Michiels, ik ben 21 jaar oud en woonachtig op Leuken.
Ik heb vroeger ook op basisschool Leuken gezeten.
In mijn vrije tijd voetbal ik bij vv DESM en ga ik graag opstap met mijn vrienden.


Mijn naam is Levy Göbbels, ik ben 22 jaar oud en woonachtig op Leuken.
Ook ik heb alle klassen van basisschool Leuken doorlopen en kijk met mooie herinneringen terug aan die tijd.
Ik werk momenteel nog full-time, maar ga eind augustus weer beginnen aan mijn opleiding Communicatie in Eindhoven.
Verder heb ik als hobby's voetballen op het veld bij vv DESM en in de zaal bij WZV'87, daarnaast ga ik graag opstap met mijn vriendin en mijn vrieden.


Wij hopen dat jullie er veel zin in hebben, wij namelijk wel!

Tot maandag 24 juli !!

Tom, Mike en Levy

Groep 7/8 A

Kitty, Danique en Demi

Aaaahoy!

Mijn naam is Danique, ik ben 18 jaar oud en ik doe dit jaar voor de derde keer mee met kvw. Ik ga naar school in weert op het gilde waar ik de opleiding juridisch administratief volg. In mijn vrije tijd pas ik wel eens op bij leuke kinderen. Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben als ik! Tot 24 juli...

Hallo lieve kinderen!
Mijn naam is Demi en ik ben 19 jaar oud.
In mijn vrije tijd dans ik graag, en ik hou ervan om gezellig met mijn vrienden te kletsen.
Ik ben afgestudeerd op de kappersopleiding, dus voor de meisjes... Leuke vlechtjes!!!
Tot in de kvw week, ik heb er zin in!

Hee Hoi kids!
Mijn naam is Kitty en ik ben 20 jaar oud. Dit wordt mijn zesde jaar als leiding bij KVW Leuken. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vrienden en vriendinnen.
Na de zomervakantie ga ik een studie volgen om Juffrouw op de middelbare school te worden voor het vak economie.
Tot in de kvw week! Vergeet je schaterlach niet, dan neem ik die van mij ook mee!

Groep 7/8 B

Lindsay, Kevin en Marloes

Ahoooiiii

Mijn naam is piraat Kevin (van Pol). Ik ben 21 jaar en ik word binnenkort 22 jaar. Jullie zullen mij kennen van mijn acteer prestaties tijdens de boonte aovundj Luueke, mijn voetbal carrière bij DESM. Mijn hobby's zijn voetballen, opstap gaan met vrienden.Doordeweeks werk ik op kantoor bij Detassist BV. In de weekenden wanneer ik niet opstap ga met mijn vrienden sta ik soms achter de bar bij café de Stuiterbal. Ik houd ervan om een feestje te maken op het schip met mijn mede piraten.
Met mijn andere mede piraten en jullie allemaal gaan wij er een te gekke week van maken. Varen jullie met ons mee op zoek naar de schat ?!

Ahooooii kinders,

Mijn naam is piraat Lindsay (Vriendts). Ik ben 26 jaar en ik ben werkzaam bij Nedschroef in Helmond als administratief medewerkster. Mijn hobby's zijn leuke dingen doen met mijn vriendinnen en met mijn vriend en wandelen. Jullie zullen mij waarschijnlijk kennen van mijn 10 jarige leiding carrière bij KVW Leuken, ik heb ongeveer 15 jaar op Leuken gewoond. Momenteel woon ik samen met mijn vriend in de stad maar ik kom terug naar Leuken na KVW.
Deze week gaan wij er een feest van maken met iedereen en op zoek naar de schat. Onze groep 7/8 B gaat voor de winst en wij zullen de andere piraten een kopje kleiner maken.

Ahoooi Kids!

Mijn naam is Marloes en ik ben 27 jaar. Ik hou van sporten, muziek, reizen en gezelligheid met mijn vrienden en vriendinnen.
Ik doe inmiddels al meer dan 10 jaar mee als leiding en heb er ook dit jaar weer veel zin in. We gaan er een top week van maken met zijn allen!!


Ahooi Maatjes, tot over 2 weekjes.


Sponsoren