Hoofdleiding

De hoofdleiding van KVW Leuken is verantwoordelijk voor heel het organisatorische gedeelte van de KVW week. Natuurlijk vergt dit een heleboel tijd van vrijwilligers, maar de hoofdleiding heeft dit graag voor de kinderen over en probeert er samen met de leiding, hulpleiding, maatschappelijk stagiaires en natuurlijk de kinderen ieder jaar weer een geweldige week van te maken. Leiding werven, programma maken, sponsoren benaderen, vergunningen regelen, spellen bedenken en ervoor zorgen dat KVW een veilige week wordt voor uw kinderen, zijn allemaal activiteiten die wij als hoofdleiding regelen.

Graag willen wij ons aan u voorstellen.

Als u op de foto klikt kunt u meer lezen over de hoofdleiding.

AnneAnne DennisDennis JesseJesse DorineDorine AshleyAshley

Ik ben Anne Timmermans en ik zit sinds 2011 in de hoofdleiding. Hiervoor ben ik vanaf m'n 15e leiding geweest waarin ik vooral de jongste groepen heb begeleid. Ook ben ik sinds 2012 actief als bestuurslid van Stichting KVW Leuken, eerst als secretaris en nu als voorzitter. Ik ben 28 jaar oud, geboren op (oud) Leuken en trotse mama van mijn dochtertje Jinte. Ik woon samen met haar, mijn vriend en een heleboel beestjes in Nederweert. Verder werk ik als dokter speciaal voor oude mensen. Ik ben net klaar met de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, hiervoor moest ik iedere week naar Nijmegen. Wanneer ik in het weekend nog wat tijd over heb rijd ik paard, ga ik lekker fietsen met Jinte en ga ik gezellig wat drinken in de stad met vrienden. Ik heb één broer(Jeroen) en 2 zusjes (Dorine en Esther), die sommige van jullie ook wel kennen want zij doen ook ieder jaar mee met KVW Leuken.

Dit jaar zal ik zowel bij de jongste als de oudste groepen helpen als hoofdleiding, ben ik het aanspreekpunt voor de leiding en coördineer ik de commissies voor het programma van de week. Ik vind het super leuk om mij in te zetten voor KVW Leuken, omdat ik het heel fijn vind dat alle kinderen zo’n plezier kunnen hebben tijdens onze week. Ik ben er in ieder geval al weer druk mee bezig en heb ontzettend veel zin in de komende KVW Leuken week. We gaan er weer een groot feest van maken!

Ik ben Dennis Triepels. Sinds 2013 ben ik onderdeel van de hoofdleiding. In de jaren hiervoor ben ik leiding geweest van de jongere groepen. Ik woon op Leuken en ben zelf ook opgegroeid met KVW. Ik voetbal bij DESM. Daarnaast drink ik graag wat met vrienden en we gaan dan ook maar al te graag opstap. Ook heb ik nog een broertje, Ralf. Velen van jullie zullen hem wel (her)kennen als leider!

Mijn naam is Jesse Smeets en sinds 2014 ben ik hoofdleiding bij KVW Leuken! In de jaren hiervoor ben ik één jaar leiding geweest van de jongste groepen, en drie jaren van de oudste groepen. Natuurlijk heb ik in de jaren daarvoor ook genoten van de tijd als hulpleiding en de jaren dat ik zelf nog mee mocht doen aan KVW!

Momenteel studeer ik Accountancy aan de HEAO in Sittard, naast leren heb ik natuurlijk ook nog wat hobby's! Zo vind ik het erg leuk om te sporten. Met name tennis vind ik erg leuk, maar ik vind het ook niet verkeerd om mezelf eens aan een andere sport te wagen! Verder ga ik in het weekend ook graag met mijn vrienden naar de stad of naar de bioscoop!

Dit jaar doe ik samen met Dennis en Anne de oudste groepen en ga dan ook lekker mee op kamp! Naast het begeleiden van de oudste groepen hou ik mij met name bezig met de sponsoring van KVW, en het maken van het programma van de week! Verder vind ik het altijd bijzonder leuk om me bezig te houden met de showavond! Er is natuurlijk niets leuker dan samen met de leiding, papa's en mama's en natuurlijk de kindjes een knallend einde te geven aan deze te gekke week!

Mijn naam is Dorine Timmermans en ik ben sinds 2014 hoofdleiding. Ik ben van 2008 t/m 2013 leiding geweest, voornamelijk van de jongste groepen. Daarvoor ben ik hulpleiding geweest en als kind heb ik zelf ook een aantal jaar mee gedaan met KVW Leuken. Sinds 2013 ben ik tevens de secretaris van de Stichting KVW Leuken. Ik ben 26 jaar oud, geboren op Leuken, maar woon sinds 2010 in Leiden. Hier heb ik Criminologie, Bestuurskunde en Veiligheidsbeleid & Rechtshandhaving gestudeerd. Momenteel werk ik voor de Nationale Politie in Den Haag, maar ik kom elke zomer graag terug naar Weert voor de KVW-week!

Samen met Ashley en Maud houd ik mij voornamelijk bezig met de jongste groepen. Daarnaast begeleid ik samen met Stan de hulpleiding, zowel tijdens de week, als ervoor en erna. Ook draag ik de verantwoordelijkheid voor de samenstelling van het programmaboekje en draag ik bij aan het programma van de week. En ten slotte ben ik de contactpersoon voor ouders wanneer er vragen zijn omtrent de aanmeldingen of andere zaken. Zoals elk jaar kijk ik alweer maanden uit naar de KVW-week. Ik kan niet wachten tot het weer begint en hopelijk jullie ook niet!

Mijn naam is Ashley Verkoelen. Ik ben geboren op 10 september 1992 en dus 26 jaar oud. Ik werk als leerkracht voor de stichting MeerderWeert. Elke dag ben ik te vinden in groep 1-2 van basisschool Aan de Bron. In mijn vrije tijd dans ik, vind ik het leuk om te koken en bakken én gezellige dingen te doen.

Sinds 2008 doe ik al mee met KVW Leuken. In het begin als leiding van de jongste groepen. Nu ben ik al een aantal jaren onderdeel van het bestuur én de hoofdleiding van deze mooie stichting. Voor, tijdens en na KVW houd ik mij bezig met het geld, als penningmeester. In de aanloop naar KVW houd ik mij samen met Maud en Laura bezig met de aanmeldingen. Wij zorgen ervoor dat al jullie aanmeldingen verwerkt worden én dat iedereen in een groep wordt ingedeeld met gezellige leiding! De groepslijsten kunnen jullie in juni zien bij bakkerij Moonen. In de week ben ik vooral te vinden bij de jongste groepen (groep 1 t/m 4), samen met Dorine, Maud en Laura. Als de jongste kinderen moe thuis zijn na een gezellige KVW dag, gaan wij naar het kampterrein. Wij willen natuurlijk weten wat voor gezellige dingen daar plaatsvinden. 

Aankomend jaar vieren wij ons 50 jarige jubileum! Wij zijn al maanden druk bezig voor de kinderen een leuke week te organiseren. Ik kan niet wachten tot het 15 juli is! Tot dan!!