Aanmelden leiding

Kindervakantie werk is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die leiding willen zijn en onze kinderen een fantastische week willen bezorgen! Op dit moment beschikken wij over een zeer gemotiveerde groep leiding, die geweldig met de kinderen omgaat, maar wat zeker net zo belangrijk is, ook een goede band onderling hebben. Voor de leiding organiseren wij ook verschillende avonden waarop we activiteiten ondernemen en houden we eenmaal per jaar een leidingsweekend in het 1e weekend van november.

Ben je enthousiast, 16 jaar of ouder en wil jij ons leuke team komen versterken? Vul dan snel het onderstaande formulier in en je kunt mee doen als leiding van KVW Leuken! Wij hebben als KVW Leuken wel de regel dat ouders van kinderen die deelnemen aan de KVW Leuken helaas geen leiding mogen worden.

Je zult na het invullen van het onderstaande formulier van ons een e-mail ontvangen waarin staat waar en wanneer we vergaderen.

Let op als je leiding wilt worden is aanmelden enkel mogelijk via de website en zorg ervoor dat je alle gegevens invult.

Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Geboortedatum*
Voorkeur schoolgroep
Voorkeur opmerking
Opmerkingen
 

Sponsoren